Tjenester

1

Hage- og gartnertjenester

Vi gjør din hage om til et uterom slik du ønsker. Lettstelt prydhage eller samlingssted med rom for lek. Mulighetene er uendelige med god hagedesign og det er ikke størrelsen det kommer an på.

Mer

2

Hagedesign

Nøkkelen til våre gjennomførte uterom ligger hos vår landskapsarkitekt og hagedesigner i Stavanger. I nært samarbeide med våre erfarne anleggsgartnere finner vi gode, kreative løsninger som er teknisk gjennomførbare.

Mer

3

Muring og snekring

Tenk deg et oppholdsrom som familie og venner kan ha glede av hele året.

Mer

4

Planteskole

Med egen planteskole i Stavanger er vi sikret stedegne planter som er tilpasset vårt klima. Vi har et stort utvalg i planter, busker og trær i forskjellige størrelser som vi i årenes løp har lært å kjenne.

Mer

5

Steinarbeid

Steinarbeidet er som rammen omkring et vakkert bilde. Det strammer opp, avgrenser og fremhever motivet eller det kan være motivet i seg selv.

Mer

6

Store uterom

Domkirkeplassen i Stavanger, Hinna Park og Jåttå gravlund. Tre oppdrag som viser vår evne til å gjennomføre store prosjekter som involverer hele bredden i vårt repertoar av tjenester.

Mer

7

Trepleie

Evnen til å forutse og forme et tres vekst og anatomi er et eget fag som krever lang erfaring og klatreferdigheter. Med stø hånd strammer vår trepleier i Stavanger opp og forynger trær som i årenes løp har vokst seg for store, men samtidig har kvaliteter som ønskes ivaretatt.

Mer

8

Uterom for lek og opplevelse

Naturen er den beste lekeplass, men når lek og pedagogikk skal foregå i trygge og avgrensede omgivelser, så kreves det ekstra omtanke. Barn elsker naturen og er på sitt mest kreative når de får lov til å bruke den. Utforsking, bygging og lek foregår høyt og lavt i varierende tempo. Det skal være rom for samling og rom for hemmelige prosjekter.

Mer

9

Vedlikehold

Du kan gjøre det selv eller overlate vedlikeholdet til oss. Ved inngåelse av en vedlikeholdsavtale sørger vi for at ditt uterom til enhver tid ser friskt og velpleid ut.

Mer