La oss gjøre hagen din vakker

Når vi skaper uterom, skaper vi også varige verdier. En gjennomført hage vil gi så mye glede, men den vil også gi økt avkastningen på boligen din. For oss er ingen oppdrag for store, og heller ikke for små.
Velkommen inn i vår hage!

Vi firer aldri en tomme på kvalitet
Det skal gjørs skikkeligt!

La oss gjøre hagen din vakker
1

Det blåser ofte på Randaberg men det merkes knapt i denne private «lagunen». Under pergolaen er det alltid lunt og glasstaket skjermer og gir lys.

2

Med sin flotte takterrasse som gir herlig uterom, ble det vår oppgave å gi dette råstilige huset omgivelser som gir minimalt vedlikehold.

3

Med utsikt til Kvitsøy og nordsjøen, ligger denne hagen helt uti havgapet. Kombinasjon med delvis nedsenket hage, spilegjerde og innfelt glass skaper le for vinden uten at eiendommen blir innestengt.

4

Eierne av denne hagen reiser mye og ville ha maksimal glede med minimalt vedlikehold. Den avskjermede utestuen er nedsenket og har fått innlagt gass til oppvarming slik at utsikten kan nytes lenge etter solnedgang.

5

Tett ved sjøen på Gausel ligger en hage med gjennomført kvalitet i alle detaljer. Skifer, granitt og Accoya-tre er varige materialer som understreker den dempede stilen. Brede solide trappetrinn tilpasser seg det åpne landskapet og forsterker kvalitetene i eiendommen.

6

Dette minimalistiske fristedet er en del av en kolonihage ved Ølbergstranden. Her er det rom for å dyrke egne planter, mens vi har gjort de tunge løftene og skapt en flott ramme i et unikt landskap. Et herlig sted å rømme til.

7

Prosjekt gikk ut på å redesigne hele uteområdet til en sammenhengende enhet som gir rom for lek og skaper gode opplevelser. Uteområdet skal være enkelt å vedlikeholde med en tidløs og varig design.

8

På denne terrassen bakes og grilles det uansett vær hele året. Ingrediensene hentes rett fra kjøkkenhagen som er integrert i store blomsterkasser som gir private soner i en hage som tidligere var helt åpen for innsyn.

9

Denne familien med aktive tenåringer har tatt uterommet med seg inn i stua. Eiendommen har fantastisk utsikt og bryggen forsterker opplevelsen av å være tett ved sjøen. Spiseplassen har fått effektiv vindskjerming og i kjøkkenhagen høstes det urter, grønnsaker og bær.

10

Denne hagen er ikke tegnet av oss, men våre håndverkere har bidrat til å skape en levende hage der steinhåndverket står sentralt med sine mange utsøkte detaljer. Hagen er balansert og myket opp med utstrakt bruk av sedum og vintergrønne planter.

11

Bildene taler for seg og oppgaven lød: "Design en stor åpen hage som passer hele familien og sosiale tilstelninger. Den skal kreve minimalt med vedlikehold og skal være fantastisk å se på – året rundt."

12

Oppgaven for denne hagen i Forusvågen var å skape sammenheng mellom fremside og bakside ved å lage sitteområder som kan benyttes gjennom dagen til måltider og maksimal nytelse av solen. Uteområdene har blitt utformet med en moderne design som understreker husets tradisjonelle karakter.

13

Arkitekt Tommie Wilhelmsen trenger ikke ty til gamle dagers triks med rådhusvilvin, men han ante litt uråd når uterommet til denne store funkisboligen skulle skapes.

14

Oppgaven gikk ut på å skape en hage som krever minimalt med vedlikehold og reflekterer den vakre tradisjonelle arkitekturen som preger området. Det er valgt en gjennomgående høy materialkvalitet til en moderne design som vil glede eier og omgivelser i lange tider.