Vågen VGS

Vi har gjennomført hele uteromsanlegget ved den nye Vågen Videregående skole i Sandnes. Med en tidligere skjult kanal som midtpunkt, har vi kledd kanalen opp med forstøtningsmurer i granitt og laget trappeatkomst og amfi ned til vannspeilet. Vi har gjennomført hele uteromsanlegget ved den nye Vågen Videregående skole i Sandnes. Med en tidligere skjult kanal som midtpunkt, har vi kledd kanalen opp med forstøtningsmurer i granitt og laget trappeatkomst og amfi ned til vannspeilet.

  • Byggeår Stavanger kommune
  • Kategori -
  • Tjenester -
  • Design -

 På området forøvrig har vi lagt flere tusen kvadrat med teglsten, granitt og skiferheller i en dynamisk miks. Alt av benker, møblering og sykkelstativer har også vært en viktig del av vår leveranse.

Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS
Vågen VGS